Noul sezon de “Selectia Editorilor”, pe Fotografi-Cameramani.ro

flavius partan fotografie de nunta

Probabil stiti deja, cine se inscrie la WEDDCAMP pana pe 31 martie primeste, pe langa beneficiile oferite de noi, si o subscriere premium pe 6 luni din partea partenerului nostru, Fotografi-Cameramani.ro!

Daca despre concursul lor anul am mai scris iata ca, la inceputul saptamanii trecute, Fotografi-Cameramani.ro a lansat noua editie a proiectului “Selectia editorilor”. Cu o platforma imbunatatita, dar si cu o echipa mai numeroasa de editori printre care se numara fotografi si videografi straini si multi prieteni ai WEDDCAMP (prieteni care fie ca au fost sau vor fi pe scena noastra de la Zenith Hotel in 2018, fie ca au fost participanti), partenerul nostru isi propune ca, saptamanal, sa selecteze in mod transparent cele mai bune fotografii si clipuri de nunta trimise de membri pe parcursul anului.

Echipa de editori foto

Din echipa de editori foto fac parte fotografi extraordinari care vor vorbi la WEDDCAMP in 2018, Afina si Zoltan Jambor, Theo Manusaride si Marius Barbulescu, care ne-au inspirat cu prezentarile lor in anii precedenti, Paulian Prajitura si Ciprian Dumitrescu, dar si care ne-au onorat cu prezenta in calitate de participanti: Sabina Mladin, Flavius Partan, Claudiu Negrea si Casian Podarelu. Intreaga echipa de editori foto o puteti descoperi aici.

Echipa de editori video

Echipa de editori video este compusa din: Adrian Ungureanu, Alex Militaru, Andrei Pantea, Catalin Calinescu (CSART Film), Claudiu Vlas, Cristi Coman, Cristi Stan, Dima Vutcariov, Eduard Carp, Florin Despa, Gione Da Silva (Marea Britanie), Kalmar Gyula, Mihai Nae, Radu Bejan, Raluca & Florin (RotundPerfect), Stefan Mirea, Vasea Onel si Vito D’Agostino (Italia).

Fotografiile si videoclipurile de nunta pot fi propuse de catre membrii catalogului Fotografi-Cameramani.ro in cadrul sectiunii de inscriere, zona special dezvoltata pentru “Selectia Editorilor”. Inscrierile se pot face aici pe foto si respectiv aici, pe video.

Posesorii de Cont Premium pot inscrie saptamanal la Selectia Editorilor 3 fotografii si respectiv 1 videoclip. Despre avantajele contului Premium si aceasta promotie am mai scris aici.

Materialele ce vor fi selectate saptamanal primesc in catalogul Fotografi-Cameramani o distinctie speciala. Pana cand vor fi afisate primele materiale castigatoare iata cateva dintre cele mai apreciate fotografii castigatoare ale editiei din 2017:

locul I miri ID BrothersFotografie realizata de I.D. Brothers


flavius partan fotografie de nuntaFotografie realizata de Flavius Partan (ARTAN Media)


mihai ruja fotografie de nuntaFotografie realizate de Mihai Ruja


silviu popovici fotografie de nuntaFotografie realizata de Silviu Popovici

Vezi aici toate fotografiile din sezonul 2017

Vezi aici toate videoclipurile din sezonul 2017


*) Daca iti plac articolele de pe blogul WEDDCAMP, aboneaza-te ca sa le primesti pe mail atunci cand apar!

Daca vrei sa primesti o subscriere premium de 6 luni din partea Fotografi-Cameramani.ro, inscrie-te la conferinta WEDDCAMP din 19-20 iunie 2018 pana pe 31 martie! #nevedemlaweddcamp

register weddcamp

Facebook Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.