WEDDCAMP WINTER SESSION:
WEDDING PHOTOGRAPHY 360° – 4-in-1 WORKSHOP

Play Video

WEDDCAMP WINTER SESSION | 21-24.02.2017 | Bran, România

Iti prezentam cea mai complexa oportunitate de a te educa in fotografia de nunta in Romania! Timp de 4 zile vei beneficia de trainiguri de cel mai inalt nivel din partea unor fotografi de nunta de top din tara! In plus, sunt si oameni de treaba!

Vei avea ocazia sa dobandesti cunostintele necesare pentru a-ti construi sau a-ti consolida un business de succes in fotografia de nunta. Workshopurile vor acoperi intreaga gama de abilitati necesare pentru o performanta remarcabila in acest domeniu. Desigur, talentul trebuie sa il aduci tu de acasa 🙂 .

Iata ce vei putea perfectiona:
 • tehnicile de posing si lighting – intr-o maniera practica, cu camera in mana, cu exemple pe viu si feedback la fiecare pas. Marian Sterea te va invata sa pui in valoare LUMINA si sa o stapanesti.
 • post-procesarea fotografiilor – vei invata de la Irina si Robert (Cromatica) toate tainele editarii imaginilor pe care le-ai admirat, probabil, in portofoliul lor si care le-au adus numeroase premii. Un workflow complet, ce cuprinde toate etapele procesarii unei nunti.
 • constructia fotografiilor de succes – Marius si Gabi (Photochic) te vor ghida prin procesul de creatie al fotografiei perfecte. Compozitie, abordare fotojurnalistica, storytelling, dar si aspecte care tin de business-ul fotografiei de nunta
 • productivitate, marketing si clienti extrem de multumiti – vei invata cum sa iti conduci intregul business asa incat sa poti lucra cu maxim de eficienta, gestionandu-ti excelent resursele. Narcis (Imagia) iti va propune retete verificate de productivitate, tehnici de marketing si iti va dezvalui cum sa iti multumesti clientii fara sa faci compromisuri inutile.

UNDE?

La Bran, intr-o zona superba a Romaniei, pana in care n-ar trebui sa faci mai mult de 5 ore indiferent din ce colt al tarii vii [nedemonstrat stiintific].

Cand?

Intre 21-24 februarie 2017, cand oricum n-ai altceva mai bun de facut.

Cati?

Numarul participantilor este limitat la 30. Vom incerca sa propunem solutii cat mai personalizate, in functie de nivelul si specificul celor prezenti, deci nu ne putem inghesui.

Cat?

Costul e mai mic decat tariful pe care il percepi pentru un eveniment! Daca nu e acum, va fi dupa workshop, cu siguranta. Pretul include masa, casa, voie buna. Nu si bautura 🙂.

590 € – pret valabil prin aplicarea unei reduceri pentru participantii la Weddcamp 2017

680 € – pret valabil pentru cei care nu-si dau seama ce pierd daca nu vin la Weddcamp 2017 [CUMPARA UN BILET LA WEDDCAMP 2017]

*) Pentru a aduce o si mai mare valoare acestui training, am pregatit pentru participanti o surpriza: vom organiza o sesiune de evaluare si feedback pentru unul dintre participanti! In aceasta sesiune, toti cei 6 traineri, dupa o evaluare prealabila a portofoliului dar si a sistemului de business al castigatorului, timp de o ora ii vor da feedback legat de cum isi poate imbunatati fiecare aspect!

Mai mult, aceasta sesiune de feedback va avea loc in prezenta tuturor participantilor la eveniment, sub forma unei mese rotunde, astfel incat nu doar castigatorul ci si toti cei prezenti sa beneficieze de acest feedback.

CUM POTI FI TU CASTIGATORUL ACESTEI SESIUNI?

Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti intr-o sesiune de live-streaming pe pagina de Facebook a WEDDCAMP in data de 20 ianuarie. Poti castiga aceasta sesiune numai daca la data de 20 ianuarie esti inscris la Wedding Photography 360°.

ZIUA 1

Workshop
Gabriela Matei si Marius Tudor
www.photochic.ro

Acest workshop nu este doar un workshop. Este un workshop facut inainte de toate cu sufletul in care vom pune cu bucurie tot ce am experimentat si ce aplicam astazi in fotografia de nunta.

Care este fotografia perfecta?Vom vedea ce inseamna fotografia perfecta si cum o obtinem.Unde e lumina?Vom invata sa vedem lumina si sa o folosim in moduri creative.Cand apasam declansatorul?Vom invata sa compunem imaginea inainte sa apasam pe butonul declansator si mai important vom invata cand anume sa facem click.Fotojurnalismul de nuntaVom vorbi despre documentarea evenimentului, ce este fotojurnalismul de nunta si despre imortalizarea emotiilor si a momentelor cheie.StorytellingVom vorbi despre cat de importanta este selectarea fotografiilor astfel incat selectia finala sa spuna cea mai puternica poveste.Vom avea o ora de shooting in care ne vom juca in mod creativ atat cu lumina naturala cat si cu lumina artificiala.Importanta comunitatilor si a concursurilor fotografice.De asemeni vom vorbi despre structurarea ofertei, relatia cu clientul, timp de predare, editare, workflow.

ZIUA 2

Workshop
Narcis Tarcea
www.imagia.ro

Intr-un business in care recomandarile fostilor clienti sunt atat de importante, e esential ca fiecare cuplu sa simta ca a facut o alegere cum nu se putea mai buna!

 • Cum faci sa iti pastrezi clientii extrem de multumiti facand cat mai putine compromisuri (sau deloc)?
 • Cum gestionezi problemele aparute in relatia cu clientii?
 • Cum optimizezi intregul business in asa fel incat sa ai timp de marketing, sa iti predai materialele la timp sau chiar mai repede decat ai promis si sa pastrezi un echilibru intre profesie si viata personala (in special fara sa lucrezi noptile 🙂 ?
 • Cum folosesti in mod inteligent si eficient o serie de instrumente si tehnici de marketing?
 • Haideti la Wedding Photography 360° si povestim in detaliu despre toate astea si mult mai multe intr-o intreaga zi dedicata productivitatii, marketingului si partii de Customer Care.

ZIUA 3

Workshop
Irina Groza si Robert Trica
www.cromatica.ro

Editarea fotografiilor de eveniment

Cromatica va asteapta la un workshop care are ca temă principala editarea fotografiilor. Vom discuta impreuna despre toate etapele, de la momentul in care gandim o imagine si pana o vedem printata pentru client sau castigatoare intr-un concurs. Nu vom ocoli nici un subiect: workflow, presets, editarea portretelor, solutii pentru fotografiile realizate in biserici, editarea fotografiilor de petrecere, selectarea fotografiilor pentru client, blog, Facebook, reviste, concursuri etc. Tips&tricks de dimineata pana seara, cand vom încheia discutand despre fotografiile participantilor.

ZIUA 4

Workshop
Marian Sterea
www.mariansterea.ro

Acest workshop se adreseaza fotografilor de nunta care doresc sa creeze imagini deosebite si sa isi impinga limitele tehnice si creative. Toate informatiile primite va vor schimba viziunea asupra modului de fotografiere a unei nunti.

Ne vom axa mai mult pe partea practica si pe partea de tehnica fotografica. In aceasta zi vom avea un cuplu cu ajutorul caruia vom realiza sedinte foto in interior si in aer liber.După cum v-am obisnuit, voi fi fara de secrete si deschis la orice discutie si intrebare legata de fotografia de nunta.

 • Vom exemplifica fotografierea in lumina naturala, artificiala si cu blit (speedlight), in cadrul sedintei foto
 • Cum sa fotografiati in orice conditii de lumina
 • Cum sa realizezi portrete emotionale
 • Tricks and tips despre posing in fotografia de nunta
 • Crearea conexiunii prin utilizarea luminii si posingului
 • Shoot and go! Tips and tricks despre modul in care poti face o imagine buna direct din camera
 • Cum ar trebui sa se promoveze fotograful de nunta
 • Va voi prezenta imagini brut realizate de mine si vom discuta modul in care am folosit lumina

Ce sa aduci?

 • Laptop cu Photoshop & Lightroom
 • Aparat foto DSLR
 • Blit Speedlight
 • Transceiver și receiver pentru blit

Cum a fost la WEDDCAMP WINTER SESSION

Partener al evenimentului

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.