Catalogul Fotografi-Cameramani.ro, partener al WEDDCAMP in 2018

fotografi cameramani weddcamp

Fotografi-Cameramani.ro, partener WEDDCAMP 2018

2018 vine cu vesti excelente pentru cei care se vor inscrie la conferinta WEDDCAMP in perioada 8 ianuarie – 31 martie. Am reusit sa incheiem o colaborare pretioasa cu Fotografi-Cameramani.ro, catalog ce strange peste 2400 de fotografi si videografi din Romania.

Ce presupune acest parteneriat?

  • Toti participantii la WEDDCAMP inscrisi in perioada 8 ianuarie – 31 martie primesc un cont premium pe 6 luni oferit de Fotografi-Cameramani.ro, in valoare e 209 lei. Care sunt avantajele unui cont premium? Listarea inaintea membrilor care au doar cont gratuit, distinctii si badge-uri afisate pe profil, posibilitatea de a avea o fotografie de prezentare, portofoliu nelimitat, link in profil cu trimitere catre site-ul personal, galerii personalizate si testimoniale verificate, dar si accesul la reduceri si promotii oferite de partenerii lor. Ce inseamna asta? Clientii va vor gasi mai repede, aveti mai multe sanse sa convertiti clientii care ajung pe pagina voastra, aceasta oferind mai multe informatii si imagini despre voi, iar site-urile voastre castiga autoritate, benefica pentru motoarele de cautare.

  • Am cont premium, daca ma inscriu la WEDDCAMP mai beneficiez de aceasta oferta? Desigur, daca ai deja cont premium, subscrierea ti se va prelungi cu inca 6 luni.

  • Daca ai deja cont premium Fotografi-Cameramani.ro, poti beneficia si de un cod de discount de 20% – in limita a 30 de coduri, iar alocarea se va face dupa regula primul venit, primul servit. Mai multe detalii veti gasi daca va logati pe site-ul lor.

  • Codul de discount nu poate fi folosit in nicio asociere cu alte coduri de discount deja valabile, se va aplica intotdeauna discountul cel mai mare.

  • Codul de discount este valabil si aplicabil doar pentru biletul la conferinta, iar participantii la WEDDCAMP care se inscriu cu una dintre promotiile conferinta+workshop din sectiunea bilete vor beneficia, de asemenea, de cont premium pe Fotografi-Cameramani.ro

Pe langa toate avantajele enumerate mai sus, aveti posibilitatea sa participati anual la concursul organizat de Fotografi-Cameramani.ro! Astfel, intrati in cursa pentru distinctia “Fotograful anului”. Orice distinctie va poate ajuta sa fiti listati cat mai in fata in catalog, in consecinta cat mai aproape de clienti. In 2017, WEDDCAMP a oferit unuia dintre participantii la acest concurs un bilet gratuit la conferinta din vara, bilet castigat, in urma unei tombole, de Mihai Ruja.

Concursul anual Fotografi-Cameramani.ro

Ati urmarit evolutia concursului anual organizat de Fotografi-Cameramani.ro, catalogul fotografilor si videografilor din Romania? A ajuns deja la a cincea editie. Daca nu, va facem si noi o trimitere catre concursul din 2017 si va anuntam cu mare bucurie ca primele trei locuri au fost castigate de participanti activi la WEDDCAMP si la workshopurile organizate de noi:

fotograful anului fotografi cameramani ro

Pe langa distinctia “Fotograful anului”, catalogul a desemnat si castigatorii a 16 categorii din peste 2700 de imagini inscrise in concurs. Iata si cele mai bune fotografii de nunta din Romania, in 2017, conform Fotografi-Cameramani.ro

Cele mai bune fotografii de nunta, maternitate, botez si nou-nascut din Romania in 2017 

Sabina Mladin – Locul I, categoria Animalute

Locul I Animalute Sabina Mladin


Camelia Burduja – Locul I, categoria “Bebelusi”
Locul I Bebelusi Camelia Burduja


Florian Calugareanu – Locul I, categoria “Before Wedding”Locul I before wedding Florian Calugareanu


Theo Manusaride – Locul I, categoria “Before Wedding”Locul I before wedding Theo Manusaride


Poetry by Gabriela – Locul I, categoria “Botez”
Locul I Botez Poetry by Gabriela


Cristian Suciu – Locul I, categoria “Budoir”Locul I budoir Cristian Suciu


Sabina Mladin – Locul I, categoria “Bunici”Locul I bunici Sabina Mladin


Andrei Branea – Locul I, categoria “Ceremonia religioasa”Locul I ceremonia religioasa Andrei Branea


Cristian Sabau – Locul I, categoria “Ceremonia religioasa”Locul I ceremonia religioasa Cristian Sabau


Andrei Dumitrache – Locul I, categoria “Copii”Locul I copii Andrei Dumitrache


Catalin Anghel – Locul I, categoria “Detalii”Locul I detalii Anghel Brothers


Casian Podarelu – Locul I, categoria “Detalii”Locul I detalii Casian Podarelu


Lupascu Photography – Locul I, categoria “Detalii”Locul I detalii Lupascu Photography


Claudiu Negrea – Locul I, categoria “Fotografii de grup”Locul I grup Claudiu Negrea


Tudor Bolnavu – Locul I, categoria “Fotografii de grup”Locul I grup Tudor Bolnavu


Victor Detto – Locul I, categoria “Maternitate”Locul I maternitate Victor Detto


ID Brothers – Locul I, categoria “Miri”locul I miri ID Brothers


Laurentiu Nica – Locul I, categoria “Petrecere”Locul I petrecere Laurentiu Nica


Flavius Partan – Locul I, categoria “Pregatiri”locul I pregatiri Flavius Partan


Alexandru Iurasog – Locul I, categoria “Tatuaje”Locul I tatuaje Alexandru Iurasog


Claudiu Negrea – Locul I, categoria “Trash the dress”Locul I Trash The Dress Claudiu Negrea


*) Nu uitati de evenimentele WEDDCAMP din 2018. Dupa succesul WEDDCAMP Winter Session din 2017, ne-am propus sa continuam acest workshop colectiv. Daca nu stiti cum a fost anul trecut, au fost 4 zile intense de workshopuri cu fiecare dintre lectori: storytelling, marketing, promovare si productivitate, post-procesare, posing si utilizarea creativa a luminii naturale si artificiale. Am avut o seara de film documentar despre fotografie, iar intr-una dintre seri ne-am incalzit langa un gratar si cu vin fiert. O alta zi s-a intins pana dupa ora 12 noaptea cu o sesiune de critica pe imagini oferita de Irina, Robert si Gabriela, dar si cu implicarea tuturor celorlalti lectori si a participantilor. 25 de fotografi din toate colturile tarii au impartasit idei timp de 4 zile, au schimbat impresii, au legat prietenii, totul pentru a deveni mai buni, atat ca fotografi, cat si ca oameni. O atmosfera veritabila de tabara, am plecat cu totii foarte motivati si cu entuziasmul la cote ridicate. Cum detaliile logistice tin si de alti furnizori, vom putea organiza si tine acest workshop doar daca vor fi minimum 15 participanti (si maximum 20). #nevedemlaweddcamp!

weddcamp winter retreat

Facebook Comments

1 thought on “Catalogul Fotografi-Cameramani.ro, partener al WEDDCAMP in 2018”

  1. Pingback: WEDDCAMP | Noul sezon de "selectia editorilor" Fotografi-Cameramani.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.