Parteneriat local și exclusiv între NVIDIA și F64 Studio

parteneriat nvidia f64

Sfârșitul lunii martie a venit cu vești bune pentru fotografii, videografii și pentru toți creatorii de conținut din industria creativă din România. Nvidia și F64 Studio au anunțat un parteneriat local și exclusiv, în premieră la noi în țară, menit să ne aducă mai aproape de produsele certificate NVIDIA Studio și echipate cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX, produse care au intrat deja în portofoliul F64.

Fluxurile creative actuale solicită din ce în ce mai multe resurse. Termenele proiectelor continuă să se micșoreze. Și cu echipe mari care lucrează de la distanță, un computer rapid și de încredere este mai important ca niciodată. Noile laptopuri alimentate de NVIDIA oferă creatorilor posibilități uimitoare pentru a- și transforma imaginația în creații reale.

Ce este NVIDIA Studio?

NVIDIA Studio este o platformă software și hardware care are ca scop folosirea tehnologiei pentru a permite accelerarea aplicațiilor creative. Platforma este alcătuită din o serie de GPU-uri puternice menite să îmbunătățească performanța aplicațiilor pentru dezvoltarea de conținut, drivere Studio dedicate care oferă cea mai bună compatibilitate cu aplicațiile recunoscute din această industrie. Sistemele de înaltă performanță RTX Studio sunt echipate cu cele mai puternice GPU-uri NVIDIA GeForce și Quadro RTX, dar și ecrane cu specificații de top, incluzând acuratețea culorilor, disponibile în formate precum laptop-uri ultra-subțiri sau PC-uri desktop performante. Aceste sisteme au fost creeate și testate specific pentru fluxurile de lucru creative – video până la 8K, ray-tracing în timp real și funcții AI specifice.

Ce își propune parteneriatul NVIDIA – F64 STUDIO?

Parteneriatul își propune să promoveze în România produsele certificate NVIDIA Studio, de la laptopuri pentru editori și graficieni, echipamente performante destinate videografilor, ilustratorilor sau arhitecților, până la introducerea, la finalul lui 2021, a unor stații grafice certificate, configurate și echipate în România. Plăcile grafice din seria 3 vor fi și ele disponibile în curând, pentru cei care vor să își upgradeze stațiile actuale.

Educația și prezentarea avantajelor utilizării produselor certificate NVIDIA Studio vor reprezenta o parte importantă a parteneriatului, pagina www.f64.ro/nvidia-studio urmând sa aducă în permanență articole, noutăți și testimoniale din piața locală.

Produse recomandate

Lenovo Legion C7 15IMH05

Laptop 15.6″ Intel Core i7-10875H 16GB 512GB SSD Free DOS Dark Moss

MSI Creator 15 A10UGT

Laptop 15.6″ i7-10870H 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 Touch

Lenovo Yoga Creator

Laptop 7 15IMH05 Intel Core i5-10300H 16GB 1TB SSD Windows 10 Pro Dark Moss

Despre NVIDIA

Invenția plăcii video din 1999 a NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a dat naștere creșterii pieței de gaming pe PC și a redefinit grafica modernă, calculul de înaltă performanță și inteligența artificială. Munca inițială depusă de companie transformă industrii de miliarde de dolari precum transporturi, asistență medicală și producție, în același timp alimentând creșterea multor altora. Mai multe informații pot fi accesate aici.

Despre F64 Studio

F64 Studio, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, este de 20 ani cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64.ro înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video, inclusiv consultanță de specialitate. F64.ro susţine pasionaţii de imagine și creatorii de conținut, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie și videografie ca stil de viaţă.

Facebook Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.