Alex Cover la WEDDCAMP 2019

Una dintre provocările job-ului de fotograf de nuntă este să găsim cea mai bună varianta de print pentru noi și pentru clienții noștri. Tehnologia avansează și tindem să ne stocăm amintirile pe stick-uri USB și pe hard-disk-uri la care ne întoarcem din ce în ce mai rar.

Albume foto de nuntă

Eleganța unui album foto printat nu va dispărea niciodată. Un album foto printat e ca mirosul unui parfum vechi de care te-ai îndrăgostit și de care nu te mai poți despărți niciodată, e ca gustul unui fel de mâncare pe care l-ai savurat doar într-un loc anume și știi că vrei să te întorci mereu acolo doar pentru asta, un album foto printat e grădina cu flori din fața casei bunicilor, unde te intindeai pe spate ca să privești cerul și ca să-ți tragi sufletul după o zi de joacă.

Poate mulți dintre noi, atât clienți, cât și fotografi, am uitat de importanța lui, am uitat cât de frumos ne simțim când mirosim o copertă înainte să-l deschidem sau nu mai cunoaștem nostalgia răsfoirii unui album de nuntă însă, astăzi, albumele și furnizorii care pun suflet în producerea lor sunt mai aproape de noi ca niciodată.

La WEDDCAMP am avut în fiecare an parteneri de încredere, care au pus la dispoziția participanților o gama variată de albume foto. Așa va fi și în 2019 și suntem foarte bucuroși să-i avem alături de noi pe Alex Cover.

Cum a luat naștere Alex Cover? De ce albume foto?

Compania noastră, Agenția Șerbănescu, a fost înființată în anul 1997 având ca domeniu de activitate principal tiparul digital, iar prin anii 2007 am achiziționat primul laborator foto Noritsu. Primii ani făceam doar printuri pe laborator, iar clienții noștri (unii dintre ei fiind fotografi profesioniști) începeau din ce în ce mai mult să întrebe dacă facem albume foto digitale.

În anul 2011 ne-a contactat unul dintre furnizorii noștri cu care colaboraserăm deja și am aflat că aveau la dispoziție echipamente și consumabile pentru realizarea albumelor foto, așa că ne-am apucat de treabă și am comandat tot ce aveam nevoie. Am început într-un spațiu de 3m x 3m, producând câteva zeci de albume pe săptămână, iar după 1 an și jumate ne-am mutat într-un spațiu de 250 mp, iar acum producem peste 20.000 albume pe an și alte produse (cutii, carcase) într-o hală de producție construită de noi. Valorile mele și ale companiei sunt bazate pe integritate, mereu fiind onești și deschiși, livrăm calitate (îmi place să las clienții să vorbească despre asta) suntem responsabili și învățăm din greșelile noastre.

Nu suntem perfecți, dar mereu ne asumăm responsabilitatea.

Album foto de nunta

De ce Alex? 😊

Tatăl meu, care a înființat și condus compania, este Alexandru Șerbănescu și, pentru că l-am pierdut în 2016, eu am preluat acest business, în cinstea lui.

El este Alex Cover ❤️

Cine sunt clienții Alex Cover?

Clienții noștri sunt în proporție de 90% fotografi de nuntă și 10% fotografi de absolvire/alte evenimente sau videografi.

Album Foto ALex Cover

Povesteste-ne putin despre platforma de comenzi

Încă din 2011 am avut un website cu comandă online, iar astăzi suntem la a 3-a versiune, cu care rulăm deja de 3 ani. În platforma de comenzi găsiți peste 100 de modele de albume, peste 250 de materiale de copertă, opțiuni de personalizare pe coperta sau face-off prin gravură, emboss cu sau fără folio si în curând nouă opțiune, print UV.

Upload-ul fișierelor se face tot în platforma de comenzi, fiind primii producători din România care am introdus această opțiune. Tot pe site-ul nostru se pot comanda printuri, cutii pentru albume/printuri, carcase DVD/flash drive. Fiind parteneri cu Fundy Designer și Pixellu Smart Albums, puteți folosi template-urile noastre direct din software-ele lor.

Album foto print UV

În ce măsură sunt luate în calcul sugestii făcute de către fotografi legate de noi produse sau de îmbunătățirea portofoliului de produse existent?

Unul dintre motivele pentru care suntem în top este pentru că am ascultat nevoile clienților noștri. Uneori, nu reușim să facem exact ceea ce ar dori clientul (datorită echipamentului), dar venim cu propuneri și idei de la colegii noștri profesioniști, unii dintre ei având zeci de ani experiență în domeniul legatoriei.

Las mai jos câteva testimoniale de la clienții noștri, care pot să dea cea mai corectă recenzie despre noi:

Marian Cristea
Am remarcat atenția lor sporită la detalii și posibilitățile tehnice practic nelimitate.

Silvia Malik | bySergio
Tiparul și livrarea rapidă, o varietate de modele și dimensiuni, preț rezonabil și mai ales o colaborare foarte plăcută și profesională.

Alin Glod
O companie serioasă, sunt atenți la detalii și îmi respectă viziunea artistică.

Andy și Madă Ostafi
A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește producția de albume.

Ce pregătește Alex Cover pentru viitorul apropiat?

La conferința WEDDCAMP 2019 vom lansa noua colecție de albume 2019-2020 care va conține cel puțin 12 modele noi și, de asemenea, vom introduce in portofoliul nostru noul tip de personalizare, print UV.

Așadar, #nevedemlaweddcamp!

Facebook Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.