Black Friday Pro 2019 la F64

black friday pro f64

UPDATE 2! Surprize, surprize! Alte 6 reduceri mega-misto! Spor la cumparaturi!

UPDATE! Iată și câteva prețuri! Spor la cumpărături!

black friday pro f64

Black Friday Pro F64 – 11/13 octombrie 2019

Știați că F64 a pregătit pentru anul acesta o nouă ediție Black Friday Pro? Adică începând de mâine și până duminică (11-13 Octombrie). Prețurile vor fi afișate AICI!

La fel ca multe alte pasiuni, dragostea pentru fotografie este descrisă de mulți dintre cei care îndrăgesc această formă de artă ca un “microb” de care nu se scapă. Asta pentru că nimeni nu își dorește de fapt să renunţe, cel puțin nu odată ce a văzut că își poate folosi spiritul de observație și imaginația pentru a transmite prin fotografie diverse stări emoționale, ce declanșează sentimente puternice în inimile privitorilor. Plecând de la aceste premise, în urmă cu aproape două decenii a luat naștere F64 Studio. Acesta a fost fondat de pasionați pentru pasionați, din dorința de a susține spiritul artistic al fotografilor, prin furnizarea celor mai noi și mai performante echipamente. Prin urmare, nu este de mirare că a devenit rapid un punct de referință atât pentru fotografii profesioniști, cât și pentru începători. Mai mult, misiunea de bază pentru F64 Studio a rămas în toți acești ani neschimbată – aceea de a stimula creația prin susținerea artiștilor – motiv pentru care a decis să dea startul unei ediții Black Friday PRO.

Ne-au ajuns și nouă la urechi niște informații cum că cele mai interesante reduceri vor fi la următoarele produse (adică dacă va căutați unul dintre body-urile si obiectivele astea la un preț bun, puneți la bookmark):

  1. Sony A7III
  2. Nikon D750
  3. Canon EOS R
  4. Tamron 24-70/2.8 G2 👉 (montura Canon) / (montura Nikon)

Dar și la:

  1. Sony 85mm F1.8
  2. Sony 55mm F1.8
  3. Canon RF 50mm F1.2 USM

Vor mai fi, cu siguranță, reduceri și la carduri de memorie profesionale de la Kingston, SanDisk şi Delkin, echipamentele de iluminat pentru studiouri foto de la Godox și Elinchrom, plus o mulțime de alte accesorii care fac viața fotografilor mult mai ușoară.

*) Merge și cu plata în rate, de la 6 luni cu carduri de la BT, BCR, BRD până la 24 cu carduri de la ING, chiar și 36

Facebook Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.