WedTrotter – Un serial despre 13 dintre cei mai buni fotografi de nunta din lume

wedtrotter weddcamp

Ce este WedTrotter?

Ideea din spatele documentarului WedTrotter ii apartine lui Catalin Anghel (Anghel Brothers Production). Proiectul sau propune 13 episoade cu 13 protagonisti recunoscuti din industria fotografiei de nunta si isi doreste sa puna accent pe multiculturalitate, mai precis sa arate care sunt traditiile si ritualurile nuntilor in diverse colturi ale lumii, dar si cum isi pregatesc, cum lucreaza si cum isi dezvolta povestea unei zile a nuntii fotografii invitati sa ia parte la proiectul sau. Serialul se adreseaza tuturor fotografilor de nunta, pasionatilor de fotografie, dar si cuplurilor care sunt in cautarea unui fotograf de nunta. Pentru asta, Catalin si echipa din spatele proiectului vor calatori in America de Nord, Africa, Asia, America Centrala si in diverse parti ale Europei pentru a-i intalni pe cei 13 fotografi de nunta de top si vor documenta un eveniment tipic culturii lor.

Ce spune Catalin despre WedTrotter:

Prin acest proiect vrem sa sarbatorim diversitatea, sa va prezentam adevarati artisti care surprind momente reale cu cupluri adevărate, aflate in ziua lor cea mare. Scopul nostru este sa va spunem adevarul din spatele cadrelor spectaculoase: nu povestea pe care vreti sa o auziti, ci o poveste adevarată pe care trebuie sa o vedeti.

wedtrotter weddcamp

Cine sunt protagonistii WedTrotter?

Invitatii WedTrotter sunt fotografi de nunta cu recunoastere internationala si cu un portofoliu impresionant, multi dintre ei premiati de-a lungul timpului de asociatiile, organizatiile si directoarele de profil, toti fiind fotografi cu personalitati puternice si cu stiluri unice:  Marius Barbulescu (România), cuplul Pedro Cabrera si Andrea Giraldo (Spania), Isabelle Hattink (Olanda), William Lambelet (Franța), Cafa Liu (Canada), Segun Olotu (Nigeria și Marea Britanie), Cristiano Ostinelli (Italia), Ken Pak (SUA), Christelle Rall (Africa de Sud), Citlalli Rico (Mexic), Ufuk Sarisen (Turcia), Vinci Wang (China).

Doi dintre protagonistii WedTrotter sunt si invitatii nostri pentru editia WEDDCAMP 2018, intre 19 si 20 iunie: Marius Barbulescu si Isabelle HattinkDe altfel, Isabelle va tine si un workshop de 1 zi. Inregistrarea la conferinta se poate face AICI (pretul de Early Bird de 199 € este valabil pana pe data de 15.12.2017), iar inregistrarile la workshopul lui Isabelle (unde o buna parte dintre locuri a fost rezervata deja) se poate face AICI.

Trailer-ul proiectului:

Sustine WedTrotter pe Kickstarter!

Inca de la inceputuri, WEDDCAMP si-a propus sa sustina educatia de calitate si fotografii de nunta din Romania si a oferit si ofera accesul la workshopuri exceptionale cu invitati de renume din domeniul fotografiei de nunta (atat din Romania, cat si din strainatate), dar si organizeaza exemplar poate cea mai mare conferinta dedicata fotografiei de nunta din Romania. WedTrotter nu putea fi trecut cu vederea, iar WEDDCAMP sustine si este unul dintre partenerii media ai acestui proiect.

Cum un proiect de o asemenea anvergura are nevoie de foarte multe resurse pentru a fi pus in miscare, WedTrotter a deschis o campanie pe Kickstarter care pune la bataie: posterul proiectului (pe care il puteti primi pentru doar 10 €), accesul online la un episod – 15 €, un tricou personalizat WedTrotter – 40 €, seria intreaga de episoade – 245 €, discounturi la workshopurile si sesiunile de mentoring ale protagonistilor si chiar productia unui episod pentru un fotograf interesat.

Urmareste WedTrotter si pe Facebook | Instagram | Vimeo

Facebook Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.