Dragoș Ludușan

[RO] Salut! Sunt Dragoş Luduşan, jumătate din echipa Be Light. Am început să fotografiez din cauza unui bileţel anonim găsit la uşa unui colegiu din Kolding, Danemarca. Pe bileţel scria să îmi cumpăr un aparat foto şi să nu am aşteptări mici de la ce poate să facă Dumnezeu în viaţa mea. Împreună cu bileţelul erau şi 400 de euro cu care mi-am cumpărat primul meu aparat foto. De atunci sunt continuu fascinat de lumină şi de oameni, iar aşteptările mi-au fost depăşite din nou şi din nou. La început am fost îndrăgostit de fotografia de street şi am lucrat ca fotoreporter pentru diferite publicaţii pentru mai bine de 4 ani. În ultimii 7 ani am avut ocazia să fotografiez nunţi prin toată România şi Europa, să călătoresc în locuri incredibile şi să spun poveştile unor oameni care nu de puţine ori m-au surprins cu dragostea lor.

Viaţa mea de fotograf a însemnat o continuă transformare. De la an la an am încercat să mă autodepăşesc, să mă educ şi să evoluez.

Cred că înainte să fii fotograf de nuntă trebuie să fii fotograf şi înainte să fii fotograf, trebuie să fii om. Într-un mod oarecum ironic, pentru mine esenţialul este invizibil, iar skill-urile cele mai importante ale unui fotograf nu sunt cunostinţele lui tehnice, de business şi nici măcar capacitatea lui de a realiza fotografii care au impact vizual.

Vino la Wedd Camp şi pentru a afla viziunea mea.

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.