CRISTINA & COSMIN GÂRLEȘTEANU

Despre Cristina și Cosmin

Cristina și Cosmin iubesc fotografia de stradă. De ce? Pentru că e o continuă provocare, niciodată la fel… Pentru că imprevizibilul este la el acasă în acest stil fotografic, pentru că presupune plimbări lungi și îi scoate adesea din zona de comfort. Pentru că îi ajută să conștientizeze lucrurile mărunte care se întâmplă în jurul lor, zi de zi.

Călătoresc ori de câte ori au ocazia dar nu spun nu nici străzilor de acasă, din Bucureșți, sau de prin diversele orașe românești. Au expus, împreună sau separat, în cadrul London Street Festival, Miami Street Festival, Brussels Street Festival, dar și în diverse expoziții de la Milano, Kuala Lumpur, San Francisco sau New York.

Sunt de asemenea administratori ai grupului internațional de fotografie de stradă On Spot, alături de care organizează anual diferite ieșiri și expoziții sau evenimente.

La WEDDCAMP ne vor povesti despre pasiunea lor și ne vor arată că în fotografia de stradă nu există rețete miraculoase pentru imagini reușite, există doar apetit, răbdare, curiozitate și perseverență, contând mult să fii deschis, să te distrezi și să-ti lași imaginația să zboare.

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.