ALEXANDER LUPASCU

Despre Alexander Lupascu

[RO] Creativitatea, modul în care folosește lumina și compozițiile îndrăznețe și jucăușe sunt trei caracteristici care îl reprezintă pe Alexandru Lupașcu și, în același timp, îl fac să se deosebească într-o industrie mereu într-o continuă schimbare. E de ajuns să-i privești fotografiile ca să-i recunoști amprenta.

A fost și este pasionat de fotografia de portret și de nud, a fotografiat prima nuntă în 2009, dar consideră că trecerea la fotografia profesională a făcut-o abia în 2015. De atunci este într-o continuă ascensiune și este prezent constant în galeriile concursurilor naționale și internaționale de profil. În zona de teaching și educație, ține unul dintre cele mai apreciate workshopuri de fotografie de nuntă din România.

Website | Instagram | Facebook

[EN] Creativity, the way he uses light and bold and playful compositions are three characteristics that represent Alexandru Lupașcu and, at the same time, make him stand out in an industry that is always in constant change. It is enough to look at his photos to recognize his mark.

He was and is passionate about portrait and nude photography, he photographed his first wedding in 2009, but he considers that he only made the transition to professional photography in 2015. Since then he has been on a continuous rise and is constantly present in the national and international wedding photography contest galleries. In the area of teaching and education, he holds one of the most appreciated wedding photography workshops in Romania.

Scroll to Top

This website is using cookies. By using www.weddcamp.com, you agree to the use of our cookies.